Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

LONGCHAMP

Jag har äntligen tagit tag i träning och det känns så jädrans gött! Har börjat träna på morgonen innan jobbet och det var seriöst längesedan jag kände mig så pigg och glad som jag gör just nu. Känns så skönt. Hur löjligt det än låter är det efter att den här väskan kom in i mitt liv som jag har satt igång. Nu får jag nämligen plats med allt jag vill ha med plus att jag slipper springa runt på stan med en ful papperspåse hela tiden.

Väska//Longchamp

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind