Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

IORS FAVORITBLOMMA

 

 

Idag jobbar jag hemifrån. Eller jag var snarare på kontoret imorse men så kraschade min dator och då var jag tvungen att dra hem för att hämta min laptop. Påvägen hem kilad jag in på blomsterbutiken här i närheten och köpte med mig lite blå tistlar – åsnan Ior i Nalle Phu och min favoritblomma. Så just nu ser det ut såhär hemma hos mig. Tycker det är fint när man tar en stor vas men sedan klipper av stjälkarna rätt kort och när man placerar ut lite udda vaser här och var. Idag fick min glasflaska jag brukar ha salladsdressing i agera vas till exempel. Nä, nu måste jag jobbar vidare.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind