Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

WHAT TO WEAR

Kom precis hem från landet och ska sätta mig ner och jobba lite inför modeveckan som drar igång imon. Kom på att jag inte har planerat alls vad jag ska ha på mig och eftersom inspirationen just nu är noll känns det som ett svårt uppdrag att ta tag i. Skulle älska att ha den här skjortan från Balmain i garderoben men tyvärr hänger den inte där. Funderar på att ta cykeln till Beyond Retro nu en snabbis för att se om jag kan hitta något liknande.

I Just arrived back home from the countryside and now I need to do some work before tomorrow when the Fashion week starts. I also have no clue what to wear and with the lack of inspiration I suffer from right now I think this will be a hard mission to win. I wish I hade this leather shirt from Balmain in my wardrobe right now but in this case, I don’t. I’m planning to maybe go to Beyond Retro to see if they have something similar.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!