Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

FESTIVAL

Nu sitter vi på tåget på väg till Gbg för Way out West. Vi kommer vara på plats och filma, intervjua, rapportera, fota och massa mer så om ni ser mig eller Petra måste ni komma fram och hänga med oss. Igår hade jag riktig klädångest. Försökte verkligen göra ett upplägg på vad jag skulle ha på mig men gick åt – ja ni vet. Slutade med att jag bara slängde ner en massa och hoppet på att något blir ok. Om jag hade kunnat hade jag alla gånger slängt på mig alla looksen här från Isabel Marant. Enligt mig är den här stilen den absolut klockrenaste festivastilen. Är fortfarande inte trött på den röda/rosa kombinationen. Nästa gång kanske.

Right now we’re on our way to Gothenburg and Way out West for work. If you guys see us there you need to come by and say hi. Yesterday I really tried to make some sort of plan what to wear during the festival – which failed. Now I live on the hope that something will look ok. Isabel Marants fall collection is for me the perfect festival look and if I could, I’ would have wear all the looks above. Still not tired of the red/pink combination. Well – next time maybe.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind