Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

THAT LEATHERJACKET

Jag har inte kunnat slappna av under hela min semester men känner nu, äntligen, att jag börjar komma in i ett semestermode. Idag sticker jag till Frankrike och det ska bli så otroligt gött. Något jag har spanat efter sedan pressvisningarna i April är den här bomberskinnjackan -precis så jag vill att min jacka ska se ut i höst. Jag kan inte riktigt släppa den och hoppas den kommer in snart så jag får chansen att köpa den. Någon som vet när den kommer in?

Love this leather bomberjacket I saw in April at the press shows. I really hope it will hit store soon so I have the changes to buy it. Today I’m leaving for France, super excited about that

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind