Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

I LOVE YOU MAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var iväg tidigt imorse och tog ett pitstop hos läkaren. Köpte med mig nya Muse och hittade det här jobbet och sedan dog jag. Ok – jag behöver kanske inte överdriva men tycker det här jobbet var riktigt snyggt stylat. Älskar det slarviga håret med scubadivetröjan och sista bilden som känns så äkta. Hade inte heller varit ledsen över att äga de där hängslebyxorna och det guldiga Balmain bältet och det ljusblå och knallrosa skinnbraxorna ska vi inte ens börja prata om. Dessutom poserar min absolut favorit modell framför kameran – Candice Swanepoel – och sätter punkt där de ska vara punkt.

I went to the doctor earlier this morning and bought the summer Issue of Muse. When I saw this job I died a little bit. I love Candice – I really think she’s one of the most beautiful models out there – and the styling is great. Love the messy hair with the scuba sweater. I also wouldn’t mind the belt and black pants from Balmain and the light blue and the bright pink leather pants we shouldn’t even talk about.

Pictures. Fashion Gone Roughe

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind