Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

WHAT DO YOU WANT?

Coffe
Kom precis tillbaka till Sthlm från en tredagars resa till Gbg. Ska sätta mig och tokjobba nu med kaffen i högsta hugg fram tills klockan 16 för då är det milen som gäller med Nike. Oufh. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig runt efter ett friscomål på Max men det löser sig väl. I vilket fall som – ska bli sjukt kul. Men har en fråga till er. Den senaste veckan har jag haft rejäl inspirationstorka. Jag känner mig typ dränerad så behöver er hjälp. Vad vill ni läsa? Vilka kategorier gillar ni mest? Vill ni ha mer moodboards och inspirerade bilder, mer ”wishful thinking” och ”on my mind” eller mer outfits? Jag har frågat er innan men behöver helt enkelt er hjälp igen!

I just went back to Sthlm after a three day long trip to Gbg. I really need to get my shit together now because I have loads of work to do before I need to take of to run a mile today with Nike. Oufh. I really don’t now how I will make it after a pit stop at Max burgers though haha. But lets get to the subject because I need your help. Big time. Lately, my inspiration and time has been short here so I really want to know what you want to read. What categories and subjects do you like? Do you want more outfit post or more “wishful thinking” for example? Please hit me with everything you got so I can get my inspiration back.
 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Creative
Sandra Beijer
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Foodjunkie
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sanne Alexandra
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Creative
Flora Wiström
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Creative
Linn Wiberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Home
Julia K
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell