Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

YSL LES SAHARIENNES

YSL_Les_Sahariennes_3_Epice
När jag sminkar mig vill jag åt en slät hy samtidigt som jag vill att den ska vara återfuktad och behålla sin lyster. Jag vill verkligen inte att huden ska kännas torr eller matt för då känner jag mig lätt ”död”. Jag älskar lyster helt enkelt. Mitt nya blurr-puder/balsam-puder (som det kallas) från Yves Saint Laurent döpt till ”Les Sahariennes” är en blandning av ett balsam och ett puder kan man säga. Man ser tyvärr inte så tydligt på bilden men det kommer i en lätt krämig konsistens. Den lämnar även huden solkysst och återfuktad med en touch av lyster samtidigt som den optiskt minimerar brister på huden.

When I do my makeup I want to get a smooth finish while I want it to be moisturized and maintain its lustre. I really do not want my skin to feel dry or dull because then It feels like I’m ”dead”. The more lustre, the better if you ask me. My new blur-powder/balm-powder (as it is called) by Yves Saint Laurent named ”Les Sahariennes” is a mixture of a balm and a powder. You can’t really see it in the picture but the consistence is a bit creamy. It leaves your skin sun kissed and moisturized with a touch of shine while it minimizing flaws on the skin. Thank you for that.
 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman