Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

BEAUTY ESSENTIALS

Namnl
 
Två superprodukter jag använder varje dag i ansiktet här borta så att hyn ska hålla sig fräsch och återfuktad är favorit Beauty Elixiret från Caudalie och Versos nya ansiktsolja ”Super Facial Oil”. Ansiktsoljan släpps i mars i år och är verkligen en superprodukt. Jag har använt min provflaska i snart tre veckor nu och hyn känns definitivt spenstigare och lenare plus att jag tycker den känns fräschare (jag säger även såklart tack till solen som även gjort sitt). Kan verkligen rekommendera oljan till er som letar efter en bra produkt för ansiktet. Den är även superpraktisk att ta med i väskan eftersom den är så liten och smidig.

Two of my favorit products for my face at the moment is the Beauty Elixir from Caudalie which is a old friend and Versos new facial oil ”Super Facial Oil” which hits stores in March. I’ve used my test bottle for three weeks now and to be honest I’m really impressed. My skin feels softer and bouncier and the finish is much smother (I of course also thank the sun for that). I really recommend it to you who are looking for a great product for your face. I also like that you easily can carry it with you because of the smart packaging.
 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
PT-Fia
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emelie Wikström
Home
Andrea Brodin
Man
Kevin Triguero
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Sandra Hjort
Home
Julia K
Creative
Linn Wiberg
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Beijer
Man
Viktor Frisk
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell