Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

SOCKS

img-3198
 
Det hör ju inte till vanligheten att jag skriver om strumpor men fick precis ett pressmeddelande om dessa och kunde inte låta bli. För om de håller vad de lovar är de ju perfekta. För vem letar inte efter ett par varma sockar som inte blir för trånga i skon. Jag kommer definitivt testa dessa. Bra julklapp dessutom att ge bort! Från Cologuy.

Ok – lets talk a little bit about the sexy subject socks. I have a hate love relationship to them. Who hasn’t? I mean, they are so ugly but – something you really need. Of course. So every winter I always try to find a pair of good looking socks which can keep my feet warm without getting to ”chubby”. And maybe now I finally found them. These are made of Mohair and Angora but are as thin as a regular sock. I will defiantly buy a pair and try if they keep what they promise. Stay tuned. From Cologuy.
 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind