Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

LEATHER

wants
Leather pants/Stylein, College sweater/H&M, Shoes/Gucci

 

Fasen hörrni. För två veckor sedan bestämde jag mig för att börja använda mina skinnbrallor igen. Var ju sjukt längesedan. Slänger på mig dem och vad tror ni händer. Mycket riktigt, jag spräcker dem efter allt för invecklade moves på dansgolvet. Typiskt. Så nu är jag på jakt efter ett par nya. Men jäklar vad dyra alla är. I chock. Hade velat ha dessa från Stylein men tycker att 6 000 dineros känns lite för mycket för plånboken just nu. Men om jag hade haft dem hade jag gärna matchat dem såhär. Men ni kanske har några bra tips på snygga budgetalternativ?

Two weeks ago I decided to start using my leather pants again. It was way to long since I used them. So last weekend I throwed them on but what do you think happens. I brooked them of course after very advanced moves on the dance floor. Damn it. So now I’m on the chase for a new pair. But everything is so expensive. I would love to own the pair above from Stylein (which I would love to style like this) but right now 6 000 dineros feels a bit too much for my wallet. Do you have any great advice where to find a more price friendly pair – hit me!
 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk