Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

BRASS BOX

brass

 

 

För ett tag sedan kom jag i kontakt med företaget Switchbox och idag på lunchen var de hemma hos mig och bytte ut en av våra dimmrar till den här i mässing. Har varit sugen på att byta ut dem ett bra tag nu. Vid första anblick tyckte jag faktiskt att det kändes lite väl bling bling, men nu efter att jag har vant mig tycker jag det blev en riktigt snygg detalj som jag älskar. Tror vi fömodligen kommer gå all in på alla dimmrar hemma men måste bara suga lite på karamellen först. Vad tycker ni? Fint eller fult?

A while ago I came across the company Switchbox. I’ve been eager to replace our white switch boxes into brass ones for a while now and today they came home to our apartment to changes one of them. At first glance I actually thought that it felt a little bit too bling bling. But now after I’ve gotten used to it, I think it is a really nice detail and I’m in love. I think we will go all in on all the switch boxes at home but we just need to think about it one or two more days. Or what do you think? Nice or ugly?

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Creative
Sara Edström
Home
Andrea Brodin
Creative
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Flora Wiström
Creative
Linn Wiberg
Creative
Sandra Hjort
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
PT-Fia
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emelie Wikström
Man
Kevin Triguero
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Julia K
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell