Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

BEST BUDDIES

20140713-091135.jpg
 
 

Jag tycker det är jätteviktigt att skydda sig och framförallt efter att jag fick en brännskada i ansiktet för två år sedan av just solen (så glöm inte solskyddet). Så mina två viktigaste vänner här nere som jag varvar är Sensais tunna och lätta ansiktskräm Silky Bronze Cellular Protection med Spf 30 och Clarins kroppsolja Spray Solaire Huile Embellissante, också med Spf 30. Jag kör alltså solskyddsfaktor 30 hela semestern, oavsett om jag är brun eller inte, och tycker dessa två är en vinnande kombination då de vårdar hyn, skyddar den samtidigt som de inte täpper igen porerna i ansiktet så att du får ovälkomna solfinnar.

My best buddies at my vacations are my sunscreens. I think it’s so, so important to use and that it’s something everyone should use. I always use protection with Spf 30 and my two favorites are this Sensai light cream for your face called Silky Bronze Cellular Protection and Clarins Spray Solaire Huile Embellissante for your body. They smells good, protects you and don’t give you unwelcome sun pimples other creams easily can give you.
 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Linn Wiberg
Creative
Sandra Hjort
Creative
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Creative
Sara Edström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Linn Eklund
Mode
Emelie Wikström
Hälsa
PT-Fia
Home
Julia K
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Creative
Flora Wiström
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Marcus Schuterman
Home
Amelia Widell
Man
Johan Hurtig