Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

WEEKENDFAVORITER

1

 

 

Om några timmar går bilen mot Göteborg och en långhelg på bästkusten. Och här är några saker och favoriter jag gärna hade packat med mig på resan!

 

Den här ”räddare i nöden” ögonkräm från Kihel’s döpt till ”Midnight Recovery Eye”. Efter en tuff natt rengör jag gärna huden med Caudalie Paris sminkborttagningsmedel. Jag hade inte tackat nej till de här solskydden från Gucci. Västkusten väntar som sagt och vad passar då bättre än att plocka med sig en klassisk randig tröja från T by Alexander Wang och ett par enkla blåjeans signerade Dr. Denim. Vem sa att flip-slop sandalen var omodern? Jag älskar modellen och speciellt i skinn och hade gärnat packat dessa bekvämligheter i väskan från Tkees. Plagget som är perfekt att bära som jacka, eller att slänga över axlarna när värmen (som den tyvärr gör) försvinner under småtimmarna är capen. Och den här dyrgripen från Adam Lippes hade gärna fått hänga över mina i helgen. Den perfekta tote-väskan där du får plats med hela dit liv i kommer självklart från Chanel. Roliga partynätter betyder oftast lite extra krut kring ögonen. Min flitigaste hjälpreda att få bort sminkresterna runt dem är den här magiska blåa flaskan från Lancôme döpt till ”Bi-Facial”. Och till sist. Som ni vet är det även lika viktigt att återfukta utsidan som insidan och då väljer jag alltid att spreja ansiktet med Caudalie Paris ”Beauty Elixir”.

 
 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström