Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

AIR DE TEINT

lancome

 

 

Här har ni den. Produkten jag just nu inte kan leva utan. Lancômes senaste foundationnyhet ”Miracle Air de Teint”. Den är tunn som luft, len som sammet och den lägger sig som ett photoshopfilter över hela ansiktet. Cheesy, I know, men det är exakt så jag uppfattar den. Den är perfekt nu under våren och sommaren när man absolut inte, eller iaf inte jag vill använda sig av en tjock foundation (jag gillar iofs aldrig att göra det). Utan när man bara vill fixa till ansiktet med några enkla svep. Innan jag upptäckte min andra favorit från By Terry använde ja faktiskt aldrig foundation. Men nu har jag hittat två som jag säkerligen kommer köra livet ut. En på vintern och en på sommaren. Perfekt!

Say hi to my new partner in crime. My new miracle foundation called ”Miracle Air de Teint” from Lancôme. I mean, this little glass jar is filled with the most awesome elixir I ever tried. I know it sounds cheesy but I really mean it. I want my foundation to be like a Photoshop filter. You can’t see it but you know its there and that it helps your skin on the way to look flawless. I really recommend you to try this one if you looking for a thinner foundation. Because I know we will be buddies for life because of the brilliant content.

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Viktor Frisk
Hälsa
Foodjunkie
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sanne Alexandra
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Creative
Flora Wiström
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Elin Johansson
Creative
Linn Wiberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Home
Julia K
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell