Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

THE WEEKEND

daria
Herregud vilken helg. Hängde på några släktingars land i lördags som gav mig massor av energi. Ingenting som lugnet där ute får mig att slappna av lika mycket. En dag måste jag äga ett själv så man kan fly från stan. Idag ska jag byta ut lugnet mot en heldag i olika butiker. Jag ska plocka kläder inför min medverkan i Nyhetmorgon imorgon där jag kommer ha med mig massor av fina vår- och sommarklänningar. Hoppas ni inte missar det! Jag tror jag går på som vanligt runt 9.30. Måste springa nu men måste bara flika in att nästa gång jag åker ut till landet, skulle jag inte direkt tacka nej till att se ut exakt som Daria gör ovan. Très chic!

What a weekend. I totally checked out. Went to our cousins country house on Saturday and it was 100% relax mood. It’s nothing that makes me so calm as the coutry side does. I really want to own my own place some day. But who wouldn’t? Today, I will swap the calm with a whole day running around like a crazy person in different stores. I will do a guest appearance in Sweden’s largest morning show on TV4 tomorrow to talk about nice spring and summer dresses in stores now. I think I’ll go on around 9.30 as usual and I hope you don’t miss it. Well talk to you later because now I really need to run. And almost forgett – love this look and picture of Daria. Next time I go to the country side I really wouldn’t mind looking like this. Très chic!

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Foodjunkie
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sanne Alexandra
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Creative
Flora Wiström
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Elin Johansson
Creative
Linn Wiberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Home
Julia K
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell