Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

MORRIS & LUCA

Morris

 

 

Jag tycker sminkborsten är en oerhört viktigt del i din sminkväska och jag lägger gärna några extra lappar på just den biten. Det är inte bara känslan som är viktigt mot huden utan även hur mycket puder den till exempel fångar upp, hur tjock den är, hur fint håret är, att den inte släpper massa hår som sedan inrriterande stannar kvar i ansiktet osv. Jag har en favorit hemma som jag nött i snart tre år från The Body Shop. Men nu är det dags för något nytt. Jag har hört mycket gott om Morris & Luca så nu är det min tur att testa deras ”Full covered face brush” och ”Angled blush brush”. Jag testade dem för första gången idag och är redan imponerad över hur mjuka de är. Och snygga.

I’m in love with my new makeup brushes from Morris & Luca. They are super soft. I also think this part in the makeup bag is really important and something I’m more then happy to pay some extra money for. I not just think it’s important how they feel against your skin and how they applies the makeup. For me it’s a big no if they lose hair, which I think is very annoying and a good example on bad quality. I hope these two will be as good as my old one from The Body Shop I used for almost three years without any hair loss. And I will for sure give you a heads up it they measure up to my expectations.

 

 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Linn Eklund
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Ida Warg
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson