Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

MORRIS & LUCA

Morris

 

 

Jag tycker sminkborsten är en oerhört viktigt del i din sminkväska och jag lägger gärna några extra lappar på just den biten. Det är inte bara känslan som är viktigt mot huden utan även hur mycket puder den till exempel fångar upp, hur tjock den är, hur fint håret är, att den inte släpper massa hår som sedan inrriterande stannar kvar i ansiktet osv. Jag har en favorit hemma som jag nött i snart tre år från The Body Shop. Men nu är det dags för något nytt. Jag har hört mycket gott om Morris & Luca så nu är det min tur att testa deras ”Full covered face brush” och ”Angled blush brush”. Jag testade dem för första gången idag och är redan imponerad över hur mjuka de är. Och snygga.

I’m in love with my new makeup brushes from Morris & Luca. They are super soft. I also think this part in the makeup bag is really important and something I’m more then happy to pay some extra money for. I not just think it’s important how they feel against your skin and how they applies the makeup. For me it’s a big no if they lose hair, which I think is very annoying and a good example on bad quality. I hope these two will be as good as my old one from The Body Shop I used for almost three years without any hair loss. And I will for sure give you a heads up it they measure up to my expectations.

 

 
 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
PT-Fia
Man
Philip Conradsson
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Hjort
Creative
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Linn Wiberg
Creative
Sara Edström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Niklas Berglind
Man
Johan Hurtig
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Julia K
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Mode
Linn Eklund
Man
Marcus Schuterman
Home
Amelia Widell