Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

COPY PASTE

chanel

 

 

Jag älskar den här koftan som en av de manliga modellerna bar under Chanels FW13 visning. Jag har även sedan i vintras sett den lite här och var på olika supermodeller och jag förstår verkligen varför så många väljer att slå till. Den här koftan är på all sätt och vis helt magisk. Förutom den fantastiska färgen i blått och den perfekta längden kan man ju inte motstå att falla för det stor fickorna där man får plats med i princip allt. Jag tycker även det är riktigt snyggt att köra ett skärp i midjan så man får till en skön form på den. Om jag hade haft den ”liggandes” hemma hade jag använt den nu som en mysig vårjacka eller under lata dagar som söndagar.

I Love this knitted dream from Chanel’s FW13 collection that one of the male models wore. And every since then I have seen a lot of different supermodels wearing it – and I totally understand why. Its just the perfect everyday piece you both can wear as cosy jacket now when spring has finally arrived and as a perfect pullover for lazy days.

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Creative
Sara Edström
Home
Andrea Brodin
Creative
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Flora Wiström
Creative
Linn Wiberg
Creative
Sandra Hjort
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
PT-Fia
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emelie Wikström
Man
Kevin Triguero
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Julia K
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell