Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

COPY PASTE

chanel

 

 

Jag älskar den här koftan som en av de manliga modellerna bar under Chanels FW13 visning. Jag har även sedan i vintras sett den lite här och var på olika supermodeller och jag förstår verkligen varför så många väljer att slå till. Den här koftan är på all sätt och vis helt magisk. Förutom den fantastiska färgen i blått och den perfekta längden kan man ju inte motstå att falla för det stor fickorna där man får plats med i princip allt. Jag tycker även det är riktigt snyggt att köra ett skärp i midjan så man får till en skön form på den. Om jag hade haft den ”liggandes” hemma hade jag använt den nu som en mysig vårjacka eller under lata dagar som söndagar.

I Love this knitted dream from Chanel’s FW13 collection that one of the male models wore. And every since then I have seen a lot of different supermodels wearing it – and I totally understand why. Its just the perfect everyday piece you both can wear as cosy jacket now when spring has finally arrived and as a perfect pullover for lazy days.

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind