Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

RAINFOREST

Goldeneye-Villas-and-Spa-Jamaica-613x445
pic. Intothegloss

 

 
Hur gärna jag vill chilla av här just nu? Mycket! Imorse skulle jag egentligen vara med i Nyhetsmorgon och prata om snygga regnkläder du kan bära i stan. Men ibland händer det oväntade saker då kroppen säger ifrån av för mycket stress, eller på grund av matförgiftning, magsjuk, ja eller vad det nu var som hände. Men från ingenstans igårkväll mådde jag lite för illa (ja resten kan ni ju räkna ut själva) och har haft en riktig, ursäkta språket, helvetesnatt. Som tur är har man UNDERBARA vänner och branschkollegor som kan ställa upp för en när det verkligen behövs. Så idag tog stjärnan Niklas över mitt inslag och vilken jäkla superstar han är. Överimponerad av hur proffsigt han genomför ett plock han har blivit inringd att prata om bara 30 minuter innan. Så – om ni letar efter snygga regnkläder tycker jag ni ska klicka er in HÄR och spana in när Niklas briljerar.

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman