Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

TAN IN A CAN

IMG_0316

 

 
Skrev om den här fantastiska produkten i förra numret av Metro Mode men vill även passa på att tipsa om den här. Detta är en liten brun utan sol flaska som ryms i din ficka men som räcker lika länge som en full-size produkt. Innehållet är jätte koncentrerat och du applicerar det i ansiktet genom att blanda ut tre droppar i din nuvarande dag- eller nattkräm. Jag har använt min två gånger nu och tycker att man får en jämn och fin ”bränna” – plus att den i princip är luktlös. Tycker även att det är smidigt att den är så liten så att man kan plocka med sig den på resan.

I wrote about this amazing product in the last issue of Metro Mode but I thought I could tell you about it here as well. This is a small self tanning bottle that fits in your pocket but that last as long as a full-size product. The content are very concentrated and you apply it on your face by mixing three drops in your current day or night cream. I’ve used mine twice now and I think that you get a nice ”tan” from it – plus it’s basically odorless. Something I also like is that the small size is perfect to bring on your vacation.

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind