Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

POUL KJÆRHOLM

 

 

PaulK

 

Har velat ha fåtöljen ”PK31” från Poul Kjæholm ett bra tag nu. Ja men flera år. Men har aldrig hittat en plats i mitt hem för den tidigare. Tills nu. Jag är så lycklig över vår nya lägenhet. Jag älskar som ni säkert vet inredning (jag menar vem gör inte det) men har aldrig riktigt känt att jag har haft en plats att fylla med all inredning jag vill köpa. Det har inte känts rätt om ni förstår vad jag menar. Jag har inte velat investera i några dyra möbler då det alltid har känts som att jag är på språng. Det är först nu, efter snart tre år i Stockholm, som jag känner mig hemma på riktigt. Jag kan äntligen kalla något hem och jag får dessutom dela det med personen som betyder allt för mig. Så framöver kan ni förvänta er mycket inredning här då det just nu är det enda jag egentligen vill lägga mina pengar på.

Ok guys, I craved this chair from Poul Kjæholm a long time now but I never figured out were to put it at home. BUT now, when we got ourselves a place twice as big compare to before I have plenty of room. So the only problem now is the money. That’s just a small problem, right? Damn I wish.

 

 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk