Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

WARDROBE SAVIOR

 

 

Rodebjer

 

 

Jag snackar ju generellt ganska mycket om bas-plagg och letar alltid efter de perfekta ”alla dar i veckan” plaggen. Jag vet inte hur många operfekta t-shirts jag har hemma men de som är perfekta kan jag räkna på en hand. Igår hittade jag en ny till min samling inne på Rodebjer som jag saknat i min t-shirt-garderob. Det är ju lite svårt att se här hur den sitter på men jag kan berätta att den sitter helt perfekt. Urringningen är precis lagom, den är något tightare, lagom genomskinlig och till det bästa – något längre i ärmen. Men förutom den klockrena passformen står t-shirten för något ännu viktigare. Detta är nämligen ett samarbete Rodebjer har gjort tillsammans med Röda Korsets Ungdoms Förbund där 10 % av 599 kr oavkortat går till flyktingbarn i Stockholm som behöver hjälp. Fint. Så om ni letar efter en snygg t-shirten och samtidigt vill göra en god gärning tycker jag ni ska slå till. Samarbetet pågår till mitten av mars.

Love my new perfect wardrobe savior I found at Rodebjer yesterday. It has slightly longer arms which I love, it has the perfect fit and it’s made of the softest fabric.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Linn Eklund
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Amelia Widell
Man
Marcus Schuterman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Johan Hurtig
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström