Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

AGAVE

 

 

rodebjer

 

 

Som ni vet så försvann ju mitt bagage spårlöst efter Indonesien (tack för det Qatar Airlines) och i den låg ju hela min favorit sommargarderob. Detta har gjort att jag till sommaren (vilken just nu känns otroligt långt bort) inte har så mycket kläder att ta på mig så jag är ju illa tvungen (hehe) att investera i en ny sommargarderob. Först in blev den här fina kaftanen från Rodebjer som jag velat ha sedan jag fick den presenterad för mig under deras kollektionsgenomgång i höstas. Jag vet att dem kommer användas flitigt i sommar ihop med ett par svarta lädersandaler och en solbränd hy – och jag längtar redan.

As you know, my luggage disappeared after Indonesia (thanks for that Qatar Airlines), and almost my whole summer wardrobe. It really sucks. But shit happens and because of that, I need to invest in a new summer wardrobe because as we speak I pretty much don’t have any. So say hello to my first new piece to ad to that collection. I’m in love with this caftan from Rodebjer that I wanted since I got it introduced to me during their collection presentation this fall. I know it will be used a lot this summer together with a pair of black leather sandals and a sun kissed skin.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind