Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

OFF TO BERLIN (OR NOT)

 

 

 

sh25.1

 

 

Imorse åkte jag till Brommas flygplats för att sedan vända på klacken, för att en timme senare vara hemma igen. Skulle egentligen till Berlin över dagen för att spana in Filippa K:s FW14 visning men eftersom planet var försenat fyra timmar blev det ingen resa då jag hade landat två timmar efter visningen. Så får nöja mig med att titta igenom bilderna efteråt istället.

 

Men till något helt annat. Tycker den här bilden är så vacker eftersom den påminner mig om livet. Bergstopparna och den outforskade marken är så nära, men ändå så långt bort, precis som ens mål och drömmar. Man kan nästan ta på dem. Man ser dem framför sig, men det står ändå en vägg i vägen, som är byggd av dina egna hämningar. Dina egna tankar. Och dina egna stoppklossar. En vägg som man inser måste rivas för att man ska komma dit man vill. För oavsett hur man vrider eller vänder på sig är hålet för litet att ta sig igenom. Det finns ingen genväg. Utan enda lösningen är att plocka bort bit för bit, som för vissa kan ta år, för att sedan kliva rakryggad och stolt ut från sin säkerhet och in i den nya, spännande världen som i sin tur öppnar upp för nya utmaningar, väggar och hinder.
 
Jag skulle vilja ha motivet som tavla hemma för att påminna mig om att oftare ta mig ut från min säkerhet, och in på det okända och ”farliga” vattnet som så många är rädda för – och även jag.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Linn Eklund
Man
Kevin Triguero
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Home
Amelia Widell
Home
Sanna Fischer
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström