Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

3 x CHANEL

 

 

3xchanel
Chanel Classic Flap Bag, Chanel Tweed Flap Bag, Chanel ”New Season” Crochet Hand Bag

 

 

Om jag skulle få välja en väska från Chanel (eller tre) hade jag valt någon av dessa. Jag personligen gillar inte den hypade Chanel ”Boy Bag” väskan eller den utan Chanelloggan framtill men är däremot en sucker för deras ikoniska ”Flap Bag” i storlek small eller medium (tycker large blir lite för stort). En materielldröm hade varit att äga en klassisk i svart med silverchanelspännet som man bär året runt (den högst upp), och att man sedan, varje säsong, investerar i en ny säsongsmodell. Som väskan i mitten eller längst ner. Drömma kan man ju alltid…

If someone asked me to choose one bag from Chanel (or three), I would pick one of these rockstars. I personally do not like the hyped Chanel “Boy” bag and the model without the Chanel logo at the front, but I’m a sucker for their iconic ”Flap Bag” in size small or medium (I think large is a bit too big). A material dream would be to own a classic “Flap Bag” in black that you can wear like a everyday bag throughout your whole life and then, every season, invest in a new season model (as the bag in the middle or at the bottom). I think this dream can be a bit tricky to achieve, but hey, a girl can dream, right?
 

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Foodjunkie
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sanne Alexandra
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Creative
Flora Wiström
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Elin Johansson
Creative
Linn Wiberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Home
Julia K
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell