Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

INSPIRATION OF TODAY

 

 

20140108-080106.jpg

 

 

Har hamnat i en så kallad ”jag vet inte vad jag vill ha på mig” period. Om jag tittar in i garderoben (tro mig, jag kan stå flera minuter och bara glo) känns den bara FÖR tråkig och trots att jag har plagg som jag tycker är fina känns det ändå inte rätt väl på. Men om jag skulle fått välja idag hade jag mer än gärna sett ut såhär.

Right now, I feel that I have nothing to wear. If I look into my closets all my clothes look so, so boring. I mean I know what I want to wear but when I put it on, it just doesn’t feels right. But if I could wish for a look today I would be more then happy to wear a similar look like this.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Fannie Redman
Creative
Flora Wiström
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Creative
Linn Wiberg
Home
Andrea Brodin
Creative
Sara Edström
Creative
Sandra Hjort
Creative
Sandra Beijer
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Man
Johan Hurtig
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Julia K
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Mode
Linn Eklund
Man
Marcus Schuterman
Home
Amelia Widell