Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

YOGA TÄVLING!

 

 

FilippaK

 

 

Just nu sitter jag på en 24-timmars lång flight mot Indonesien, Gilli, Lombok, Bali, värmen och semester! Taggad! Och vad passar då bättre än att kicka igång en liten härlig Yoga-tävling sådär lagom till jul och alla nyårslöften om att börja träna mer? Ni vet ju att jag älskar yoga och att jag diggar Filippa K så när man valt att kombinera de två elementen blir jag inte så förvånad över att jag blir som frälst. Jag har ju exakt det här Yoga-kittet hemma som ni ser på bilden och tänkte att jag ville dela med mig av ett till någon av er. Så bomba mig med er bästa Yoga-upplevelse så drar jag en vinnare på söndag den 22/12. (Tävlingen avslutas på fredag) Lycka till!

Right now I’m on a 24 hour flight to Indonesia, Gilli, Lombok, Bali, the sun and holiday! Super excited! And what can be better than to start my vacation with a awesome (if you ask me) competition before Christmas? You know that I love yoga and that I dig the brand Filippa K so when two of best worlds deiced to do a collaboration I’m not surprised that I like it . As you know I have the exactly same yoga kit at home as seen on the picture and thought I compete out one to one of you my loved readers. So hit me with your best yoga experience and I will choose a winner on Sunday 22/12. Good Luck champs!

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind