Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

(THE MERCER) KITCHEN

 

 

MK

 

 

mk3

 

 

mk2

 

 

Hörrni, tänkte att jag bjussar på ytterligare ett NY-tips till er som snart ska besöka staden. Mitt i SoHo hittar du detta urbana och fantastiska ställe och en trappa ner finner du en stor restaurang som alltid är fullsatt (så se till att boka bord). Jag rekommenderar att börja kvällen i baren där du beställer in deras Pink Bellini, som är magisk. Runda sedan av med en god flaska rödtjut och njut av alla de goda smårätterna istället för de stora huvudrätterna – mina favoriter är Soft Crabshell, minihamburgarna och Salmon Spicy på ris. Satan vad gott det är!

I thought I share another NY-tips for you guys so here we go. In the middle of Soho you find this super nice restaurant named The Mercer Kitchen. Take the stairs one floor down and start with a pink bellini in the bar – it’s magic. Round of the evening with a nice bottle of red wine (ask the staff if you don’t know what to get, they have excellent taste) and order in the small dishes instead of the main courses their my favourites are – Soft Crab shell, the mini hamburger and the Salmon Spicy on rice.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman