Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

WHAT DO YOU WANT?

 

 

 

20130917-123154

 

 

Jag tycker att det har varit ganska tyst i kommentarsfälten den senaste tiden vilket jag tycker är riktigt tråkigt då jag gillar att ”snacka” med er där. Jag gillar ju er!! Så jag tänkte bara lite snabbt slänga ut fråga om vad ni egentligen vill läsa här på bloggen? Vad vill ni ha mer av/mindre av? Vad gillar ni att läsa? Vill ni har mer tips? Mer bilder från vardagen? Eller är allt bara helt perfekt (skoja)? Hade varit jättekul om ni ville kommentera och faktiskt berätta vad ni tycker och tänker. För det är ju faktiskt också för er jag skriver!

It’s been pretty quiet in the comment field latly which I think is sad because I really love to have a ”conversation” there with you. So I thought I take the possibility to ask you a question regarding what you like to read about here on the blog. What do you want more/less of? Do you want more pictures from my day/work? Do you want more outfit posts? Do yo want more tips on what to buy? Feel free to just hit me with everything, bad and good. Because it’s for you I write this blog so I want it to be as good as possible.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Emelie Wikström
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Marcus Schuterman
Creative
Sandra Beijer
Home
Julia K
Man
Kevin Triguero
Creative
Flora Wiström
Man
Philip Conradsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Creative
Linn Wiberg
Creative
Sandra Hjort
Man
Viktor Frisk
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell