Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

DO IT YOURSELF

 

 

 

373862_in_xl

 

 

 

Som ni vet älskar ju jag detaljer och när jag såg den här kavajen från Balmain föll jag direkt. Men inte för modellen utan för skräpet i midjan. En enkelt detalj som gör stor skillnad. Och vet ni vad det bästa av allt är? Att man ENKELT kan skapa ett själv och sätta på sin kavaj hemma. Det enda du behöver är en cirka 30 cm bred remsa av något snyggt tyg (varför inte ett i siden eller skinn?), två snygga knappar i guld, och någon timme eller så till att sy ihop allt. Voilá – une petite retouche d’entre vous le blazer.

As you know since before I love details and when I saw this blazer from Balmain my cravings start kicking. But not because of the model, because of the belt in the waist. How simple but chic isn’t that? And do you know what the best part is? That you EASILY can create a belt like this by yourself and put on your blazer at home. All you need is an approximately 30 cm wide strip of some beautiful fabric (why not one in silk or leather?), two stylish buttons in gold, and an hour or so to sew it all together. Voila – une petite retouche d’entre vous le blazer.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Linn Wiberg
Creative
Sandra Hjort
Creative
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Creative
Sara Edström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Linn Eklund
Mode
Emelie Wikström
Hälsa
PT-Fia
Home
Julia K
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Creative
Flora Wiström
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Marcus Schuterman
Home
Amelia Widell
Man
Johan Hurtig