Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

BASIC NEEDS

 

 

perfect

 

Igårkväll efter jobbet satt jag och funderade lite kring vad jag på riktigt behöver komplettera min garderob med. Nu råkar alla dessa plaggen vara från Isabel Marant & H&M samarbetet men kom fram till att jag minst behöver ett par till bekväma klackar som jag kan ha till och från jobbet, en stilren och enkel rock/peacoat i den här modellen, en snygg kavaj som jag verkligen gillar och både kan använda som jacka eller under jackan och ett slappt men snyggt ”mjukis” kashmirset som man kan ha antingen ihop med ett par klackar eller var för sig till ett par jeans eller en mer uppstyrd tröja eller skjorta. Jag hade även gärna kört allt i kombination med varandra.

Last night after work I tried to figure out what I really need to complement my wardrobe with. I came up with that I at least need one more pair of comfortable heels that I can use to work, a simple peacoat in this model, a sleek blazer that I can use as a jacket and a loose but stylish cashmere set which can be worn either together with a pair of heels or separately to a pair of jeans or a more stylish sweater or shirt. And hey, I think this combination above is just great and I really wish I could look like this tomorrow.

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman