Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

GLINTS OF GLINDA

 

1245

 

I flera år har jag varit på jakt efter det perfekta, beigea, nagellacket och kan på riktigt erkänn att jag har stört ihjäl mig på att det inte har funnits. De jag har hittat har antingen varit för rosa eller för vita för min smak. Men så gled jag in på NK i helgen och hittade färgen ”Glints och Glinda” från O.P.I som är HELT perfekt. Det är ju såklart en limited edition kollektion så man får väl se till att köpa på sig hela lagret innan det tar slut men men. Jag bär i alla fall färgen idag och vet redan nu med mig att jag kommer att bära den ett bra tag till framöver.

Guys! This weekend I found the perfect beige nail polish that I’ve been looking for, without any exaggeration, for five years or so. It’s a limited collection by O.P.I and the name is ”Glints of Glinda”. This is for sure my new favorite polish.

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Man
Viktor Frisk
Mode
Linn Eklund
Home
Andrea Brodin
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström