Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

ON MY MIND

 

 

20131003-112242.jpg

 

 

Var precis förbi H&M för att bland annat plocka kläder till en plåtning jag har nästa vecka samt för att spana in deras nästa kollektionssamarbete med Isabel Marant. Till min förvåning har jag sedan man gick ut med det nya samarbetet läst många negativa åsikter och tankar kring det. Att det är skandal att Isabel Marant väljer att göra en exakt likadan kollektion som tidigare fast billigare osv. Här måste jag vara beredd att inte hålla med alls – och speciellt inte efter att ha sett den live idag. Jag personligen tycker det är klockrent att man äntligen har råd med den bekväma designen och de snygga plaggen som Isabel Marant erbjuder. Fine, jag fattar att de som har köpt sakerna dyrt och till originalpris blir lite lacka men på ett sätt, kom igen, mode är ju trotts allt något för alla. Eller håller ni inte med? Jag testade till exempel de här skorna idag som jag har velat ha sedan de kom första gången för några år sedan men som jag aldrig har känt att jag vill lägga pengar på. Jag kan tycka att 8000 kr för ett par skor är alldeles för mycket och något jag inte har råd med. Så jag jublar istället över att de nu äntligen har släpps i en billigare version. För det är faktiskt så att när jag köper något spelar inte märket så stor roll utan jag går på kvalité och design och om de kan kombineras och ändå hålla ner priset, precis som här, kommer jag inte klaga. Enda problemet nu är bara att jag vill ha skorna idag. Det var nämligen lite för bekväma för att vara utan i höst plus att jag verkligen inte har tålamodet att vänta till den 14 november…

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
PT-Fia
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emelie Wikström
Home
Andrea Brodin
Man
Kevin Triguero
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Sandra Hjort
Home
Julia K
Creative
Linn Wiberg
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Beijer
Man
Viktor Frisk
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell