Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

ONE DAY IN NY

 

 

2NY

 

 

 

3NY

 

 

 

1NY

 

Idag älskar jag att hösten äntligen har kommit till Stockholm för att stanna och att termometern står på 13 grader. Men det får mig även att tänka tillbaka på alla fina minnen man har fått från sommaren som har gått. Som den här dagen i New York. Det bästa av allt är att jag kommer kunna se tillbaka ett litet tag till på resan då jag just nu sitter och sätter ihop en New York guide till er som kommer att publiceras i nr 4 av Metro Mode. Och jag lovar – den vill ni inte missa! Men jag håller er uppdaterade såklart.

The autumn has finally arrived in Stockholm and no one is happier then me. I’m a huge fan of this time of the year. But the cold weather also led me to think back on all the great memories you got from this summer. Like this day in New York – it was such a good day. The best part is that I will be able to look back at the trip for a little longer because at the moment I’m putting together a New York City guide for you to reed in issue nr 4 of Metro Mode. And I promise – you do not want to miss that. So keep your eyes opened. 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Linn Eklund
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Amelia Widell
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Johan Hurtig
Man
Kevin Triguero
Home
Sanna Fischer
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson