Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

PACKING

 

 

WOW

 

Som ni vet befinner jag ju mig redan i Gbg men håller ändå på att packa väskan just nu för imorgon flyttar jag ut från mamma och in på hotell då det väntas tre dagar fullspäckade med jobb. Jag kommer bland annat stå och hänga lite i Vagabonds tält under morgondagen vid lunch och hoppas på att få se så många av er som möjligt där. Ni missar väl inte heller deras fina kampanjsida som ligger uppe där du kan vinna massa fina priser? Som tillexempel ett presentkort på Svenska SPA hotellet som är dagens tävling.

Tänkte även passa på att visa er några av mina viktigaste saker som jag packar med mig och det är min lilla väskan som jag får plats med i princip allt jag behöver. Världens bästa Body Oil från Björk & Berries som gör så att brännan håller i sig lite längre. En produkt jag inte längre kan leva utan är Versos Dagkräm. Mitt absoluta favorit krämpuder från Chanel. Mitt vinröda nagellack från Lancôme eller Dior. Mina nya favoriter till solglasögon från Karen Walker. Och plagget jag tror att jag aldrig skulle kunna vara utan – skinnjackan.

Right now I’m packing for Way Out West in Gothenburg and here are a few things I will bring with me. My favorite small bag that fits everything you need. The best body oil from Björk & Berries who keeps my sun tan last a little bit longer. The best day cream from Verso. The best powder from Chanel. My favorite nailpolish in wine red from Lancôme. My sunglasses from Karen Walker and the only piece I think I can’t live without – my leather jacket. 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind