Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

W

 

111

 

 

Efter lata dagar kommer fest så nu sticker vi till ”W hotell” med bästa Lincoln som har löst allt för oss här nere. I förrgår var vi på Calvin Harris som spelade på Sutton där Antonio Cano och ägaren Kevin Fortuny styrde en riktigt bra fest. Jag bodde ju i Barcelona 2006 och måste säga att jag saknar staden, hänget, festandet, människorna, viben… ja allt! Vi hörs imon!

After lazy days at the beach theirs always a great party so now we will hit the ”W hotel” with the best party fixer Lincoln Silva who has arrange everything for us here so well. Two days ago we went to Sutton club, one of the best venues in town, the owner Antonio Cano and the manager Kevin Fortuny welcomed us to one of the greates parties ever were Calvin Harris was spinning all night long. I lived in Barcelona 2006 and I really miss the town, the vibe, the parties, all hang arounds and… just everything! Talk to you guys tomorrow.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Marcus Schuterman
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Linn Eklund
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Viktor Frisk
Man
Philip Conradsson