Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

#SHINEBRIGHT

 

 

1

 

 

2

 

 

TÄVLING!
Just nu har vi ett samarbete med Clacéau Vitamin Water som faktiskt är en av mina absoluta favorit drycker där smaken Lemonad är en riktig törstsläckare. Men i och med samarbetet kommer vi även hålla tre tävlingar här på Metro Mode som alla tre hyllar tre kända kulturella profiler. Först ut är modebloggerskan och modeskribenten Susie Bubble som jag personligen tycker är en riktigt duktig och driven tjej som verkar sprudlande glad och jordnära. Hennes utmaning går ut på att du som läsare ska visa din bästa solskenslook på Instagram med en bild där du njuter av sommaren 2013 (jag körde på en gammal klassiker från Frankrike förra året – det funkar också). Du ska därefter dela din Instagram bild på Twitter med @susiebubble och #shinebright samt skriva ‘Sunshine’ i texten.

Det grymma priset du kan vinna är en tvådagars praktikplats hos Susie Bubble under London Fashion Week. Praktiken inkluderar även för dig att driva en egen modeblogg under hela modeveckan med rådgivning av Susie och att samarbeta med Susie på hennes uppdrag under LFW, vilket kan innebära tillträde till utvalda visningar.

Så ut på Instagram nu och tävla, tävla, tävla så hoppas jag att vi ses på LFW!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Linn Wiberg
Creative
Sandra Hjort
Creative
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Creative
Sara Edström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Linn Eklund
Mode
Emelie Wikström
Hälsa
PT-Fia
Home
Julia K
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Creative
Flora Wiström
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Marcus Schuterman
Home
Amelia Widell
Man
Johan Hurtig