Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

NEVERFULL

 

 

neverfull

 

Jag är egentligen inget stort fan av väskor fulla med logotyper på men har insett att modellen ‘Neverfull’ från Louis Vuitton är perfekt på flera sätt. Den är lagom stor, du får plats med mer än du tror och det är en klassiker som är tidlös i sin design. Smått besatt av saker som jag gärna blir kan jag nästan inte sluta tänka på att jag kanske måste införskaffa mig en. Enda problemet bara är att jag inte vill ha en helt ny utan jag vill gärna att den ska se sådär härligt sliten och använd ut. Det får helt enkelt bli några besök i diverse second hand och vintage butiker… Eller, ännu bättre, om någon av er har en liggandes på lager hemma som skräpar som ni gärna vill sälja vet ni vem ni ska maila…

I’m really not that into bags full of the brands logo on but I have realized that the model ‘Neverfull’ from Louis Vuitton is just everything I’m looking for right now. It has the right size, you can fit more than you think and it’s a classic that is timeless in its design. Now I feel pretty much obsessed with it and can’t stop thinking about it. I know one person who will hit various of second hand and vintage stores to find the perfect distressed one… Or even better, if you have one at home that you want to sell just hit me a mail…

 

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Home
Andrea Brodin
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Philip Conradsson