Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

GOLDEN

 

 

mum

 

 

Minns ni det HÄR inlägget jag gjorde innan jag åkte på min semester till Spanien? Har varit sugen på det där Eddie Borgo armbandet sedan dess och långt innan det och idag, när jag kom hem till Göteborg där jag ska spendera helgen, möttes jag av en present från mamma. I paketet låg det här fina guldarmbandet som min mamma ärvt från sin mamma som jag nu har fått ärva av henne. Tack bästa mamma för världens finaste present och ett armband tusen gånger finare än det från Eddie.

Do you remember THIS post I did before I left for spain and my vacation? I really have been wanting that bracelet from Eddie Borgo since then and long before that and today, when I came home to Gothenburg where I’ll spend the weekend, I was surprised by a gift from mom. The present was this delicate gold bracelet that my mother inherited from her mother which I have now inherited from her. Thank you mum for the best gift ever.

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind