Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

THAT SARAH

 

 

20130611-205243.jpg

 

Rensade kameran precis och hittade den här bilden från en plåtning vi hade för två månader sedan där jag stod framför kameran. Som ni vet gillar jag ju inte att sminka mig så mycket men gillade verkligen den här looken som Sarah målade fram åt mig. Om jag hade kunnat skapa den själv hade jag mer än gärna haft samma make nästa gång jag går ut. Idag har jag även suttit och kollat igenom diverse sminktrender för hösten inför en sak och har verkligen fallit hel för kattögontrenden. Måste återskapas snarast…

I just deleted some pictures on my camera and found this one from a shoot we had two months ago where I was standing in front of the camera. As you know I don’t like to wear to much make up but I really enjoyed this look that Sarah made for me. If I had been able to create it myself, I would try to put it on next time I went out. Today I also went through various of makeup trends for fall for a job and have really fallen for the whole cat eye trend…

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind