Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

SECRET GARDEN

 

Skärmavbild 2013-06-06 kl. 17.48.51

 

 

 

 

Igår debuterade fortsättningen på förra årets ’Secret Garden’ film, skapad av de fantastiskt duktiga regissörerna Inez & Vinoodh. Kortfilmen är inspelad i en trädgård i Versailles, Frankrike, och framför kameran står supermodellen Daria Strokus – som även hade huvudrollen i första filmen – klädd i Dior Fall 13. Förutom att jag älskar den här typen av kortfilmer och att de innehåller två av mina absoluta favoritlåtar är jag ett stort fan av Inez & Vinoodh. Tycker allt de gör är imponerande och bra och om det är ett radarpar jag verkligen skulle vilja träffa och jobba med är de dom.

Yesterday the other ‘Secret Garden’ film, created by the wonderfully talented directors Inez & Vinoodh, debuting. The short film is shot in a garden in Versailles, France, and you see the beautiful supermodel Daria Strokus in front of the camera – who also starred in the first film – wearing Dior Fall 13. Besides that I love this type of short films plus and that it contains two of my favorite songs, I’m a big fan of Inez & Vinoodh.  I really think all they do is impressive and smart and fashion forward and if there is a talented pair I would love too met and work with – it’s thees guys.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Kevin Triguero
Mode
Petra Tungården
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Home
Amelia Widell
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström