Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

IN WANG

 

alexander1

 

 

alexander3

 

 

alexander2

 

På lunchen idag bestämde sig jag och fina J oss för att ta en snabb promenad för att rasta de lurviga – skönt. Man borde verkligen försöka hinna med det varje lunch (I wish). Just nu är jag tillbaka på kontoret och lyssnar på den här låten (för jäkla bra) på repeat och betar av några jobbhögar för imorgon sticker ju jag och Petra (som redan är där) till Göteborg och kör sista eventet med H&M. Jag hoppas att så många av er som möjligt kan komma. Läs mer om det HÄR. Nu måste jag fortsätta här men såhär ser iaf jag ut idag.

At the lunch today, me and my cutiepie J dicided to take a quick walk which was so nice. I wish you had the time to do that every lunch. And now I’m back at the office to take care of some work piles that need to be done before I leave Stockholm for Gothenburg tomorrow and our last event with H&M. I really hope to see as many of you guys there. You can read more about it HERE. Now I need to get things going here but this is how I look today.

 

Shoes/Converse, Dress/T by Alexander Wang, Sunglasses/Prada, Sweater/Davida, Bag/Balenciaga

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig