Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

FAVORITES

 

 

 

K2
En produkt som jag alltid köper med mig hem från antingen Spanien eller Frankrike är det här torrschampoot från Klorane. Jag har testat rätt många olika torrschampoon i mina dagar men den här slår alla andra – enligt mig – i alla kategorier. Den är lätt, gör inte håret sådär grått om du håller rätt avstånd och håller i sig i nästan två dagar. Förutom det är priset toppen (90 spänn, man tackar) En annan sak jag också måste rekommendera som jag blev rekommenderad är den här krämen från grekiska Korres. Förutom att den luktar magiskt av basilika och lime gör den dina torra ben nästan rinniga av fuktighet.

Always, when I visit Spain or France I take the chance to buy this super dry shampoo from Klorane. I’ve tried many different brands through the years and no one can beat this beast. I really recommend it to you. Another product I’m also addicted off is this body lotion By Korres, a brand from Greece. And also – it smells wonderful off Basil and Lemon

 

K1

Klorane Schampooing sec au lait d’avoine’

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Philip Conradsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Home
Amelia Widell
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Sanna Fischer
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström