Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

VINN EN SPADAG MED MIG

2w

 

Håll i er nu för jag har världens bästa tävling på gång till er! Just nu kan någon av er vinna ALLA mina favoritprodukter ovan plus en 60 minuter lång manikyr och pedikyr till ett värde av 5000 kronor. Wrangler frågade nämligen mig om jag ville bjuda någon av er, mina läsare, på ett SPA-kit och det kunde jag ju självklart inte tacka nej till. Jag har själv varit nere på NK idag och handplocka alla produkterna till någon av er plus att jag får äran att hänga med vinnaren under en 60 minuter lång manikyr och pedikyr på bästa Day Spa. Hur nice! Förutom det vinner du även ett valfritt par av Wranglers Denim SPA jeans som jag bland annat har på mig här. Om du känner dig sugen på att tävla tycker jag du ska klicka dig in HÄR för att läsa mer! Lycka till!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Kevin Triguero
Creative
Sara Edström
Home
Andrea Brodin
Creative
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Flora Wiström
Creative
Linn Wiberg
Creative
Sandra Hjort
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
PT-Fia
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emelie Wikström
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Julia K
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell