Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

VÅRSPANINGSTÄVLING

 

 

123

Som ni vet var jag uppe tidigt i måndags för att göra ett stylingjobb inne i Gallerian. De bad mig och Petra styla två väggar var lokaliserade i mitten av Gallerian, en för herr och en för dam, där vi tolkar en av vårens trender. Så om ni är sugna på att spana in resultatet tycker jag ni ska besöka Gallerian i Stockholm den här eller nästa vecka. Men utöver det håller även Gallerian en jättestor tävling där du kan vinna ett presentkort på ett värde av 20 000 kronor att shoppa för. Om jag hade vunnit 20 000 idag hade jag köpt de fyra accessoarerna på bilden ovanför men tyvärr får inte jag vara med och tävla men det får däremot ni. Det enda du behöver göra för att tävla är att skicka in en vårbild och tagga den med #gallerianvårspaning på Instagram. Så missa inte att göra det. Vill du läsa mer om tävlingen kan du klicka in HÄR. Lycka till!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind