Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

ON MY LIST

Några saker som just nu står på min önskelista är det här.Testade den här rutiga skjortan inne på Zara för några veckor sedan och oj vad skön den var. Jag hade gärna matchat den med ett par ljusa boyfriend jeans och skorna lägst ner till höger i hörnet från Stella McCartney. Den här våren handlar helt och hållet om rosa nyanser både på läpparna och på ögonlocken och jag har ju skrivit om läppstiftet från YSL tidigare men inte om den här fina ögonskuggan från Estée Lauder (jag testade den i helgen och oj vad fin ögonlocken blev, fräsch och pigg med ett lätt rosa skimmer). Ja, som ni vet skrev jag om den här fina tröjan från Dries Van Noten igår och är just nu på jakt efter något liknande. Mitt favoritljus Voluspa ‘Crisp Champagne’ brann slut häromdagen så nu måste jag gå och köpa ett nytt. Och till sist, den här våren vill jag investera i en snygg jeansjacka och den här från Cheap Monday är ett bra alternativ.

Here are a few things on my ”what I want list”. I tried the checked shirt from Zara a couple of weeks ago and god it was so comfy. I would pair it with a pair of out washed, light, boyfriend jeans and with the Stella McCartney shoes in the right corner. This spring is all about pink shades on both you lips and on your eyelids. I know I wrote about this lipstick before from YSL but not about this beautiful eyeshadow from Estée Lauder. I tried it on this weekend and it’s just beautiful on. As you know I wrote about this sweater yesterday from Dries van Noten and has now begun the search of a similar one. My favorite scented candle from Voluspa ‘Crisp Champagne’ burned up the other day so now I need to buy a new one. And at last, this spring I want to invest in a light denim jacket and this one from Cheap Monday is a god alternative.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Creative
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Marcus Schuterman
Mode
Emelie Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
PT-Fia
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Linn Wiberg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Julia K
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk