Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

AGENDA

Förra året köpte jag en P.A.P kalender men känner inte riktigt att jag älskar den om ni förstår vad jag menar. Är ute efter något betydligt renare och var inne på att köpa en från Hérmes men tycker de är alldeles för dyra. Jag vill ha någon som man kan byta sidorna i och både ha som kalender eller som anteckningsblock. Idag hittade jag den perfekta från Monblanc – som uppfyller alla mina önskemål. Älskar den och tycker pricken över i:et är att man kan matcha sin penna med agendan!

Last year I bought a P.A.P calendar but I feel that I don’t love it if you get what I mean. I’m looking for a more simple one and I really like the ones from Hérmes but I also think they are way to expensive. I want someone who I can swap pages in and both have as a calendar or a notebook. Today I found the perfect one from Monblanc. I like its so much and I love that you can match you Montblanc pen with it. Just perfect!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman