Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

JUNGEL

 

 

De senaste veckorna har verkligen varit kaose. Är väldigt mycket på jobbet just nu men peppen är också stor då vi håller på med fortfarande hemliga men otroligt roliga saker. Jag har alltid älskat att jobba mycket och ser egentligen inga problem med att jobba från 8 på morgonen till 22 på kvällen – det enda tråkiga är att bloggen kommer i kläm. Så med andra ord, är ledsen för så dålig uppdatering de senaste dagarna. Något konstig däremot som jag får för mig när jag har FÖR mycket att göra är att jag måste städa. Lägenheten, kontoret, i köket på kontoret, killens garderob… you name it. Det är som att jag i allt kaose försöker hitta en frizone som är städad och uppstyrd. Idag fick jag till exempel för mig att jag skulle städa kontoret. Älskar mina nya blad/växter som står i fönstret just nu. Enkelt och snyggt. Sedan tog jag fram mina ljus från DL & Co som jag älskar. Har bland annat ett doftljus från dem hemma som doftar magiskt. Nä – nu måste jag skriva rent intervjun jag precis gjorde med Christopher Bjercke, en av grundarna av Hunkydory. Vi hörs sen!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk