Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

JUNGEL

 

 

De senaste veckorna har verkligen varit kaose. Är väldigt mycket på jobbet just nu men peppen är också stor då vi håller på med fortfarande hemliga men otroligt roliga saker. Jag har alltid älskat att jobba mycket och ser egentligen inga problem med att jobba från 8 på morgonen till 22 på kvällen – det enda tråkiga är att bloggen kommer i kläm. Så med andra ord, är ledsen för så dålig uppdatering de senaste dagarna. Något konstig däremot som jag får för mig när jag har FÖR mycket att göra är att jag måste städa. Lägenheten, kontoret, i köket på kontoret, killens garderob… you name it. Det är som att jag i allt kaose försöker hitta en frizone som är städad och uppstyrd. Idag fick jag till exempel för mig att jag skulle städa kontoret. Älskar mina nya blad/växter som står i fönstret just nu. Enkelt och snyggt. Sedan tog jag fram mina ljus från DL & Co som jag älskar. Har bland annat ett doftljus från dem hemma som doftar magiskt. Nä – nu måste jag skriva rent intervjun jag precis gjorde med Christopher Bjercke, en av grundarna av Hunkydory. Vi hörs sen!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Foodjunkie
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sanne Alexandra
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Creative
Flora Wiström
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Elin Johansson
Creative
Linn Wiberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Home
Julia K
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell