Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Caroline Sandström

WATCH OUT

Som ni vet fick jag ju den här fina klockan av mamma i julas (egentligen rotade jag igenom hennes smyckeslåda, hittade klockan och tvingade henne att ge den till mig) och det är en gammal rackare som hon har haft länge. Jag gillade verkligen det slitna bandet som satt på men tyvärr gick det sönder häromdagen så fick gå och köpa ett nytt. Jag valde ett i en mörkblå färg och måste nog erkänna att jag nog banne mig gillar klockan ännu bättre nu. Ett litet tips till er, om ni har en fin och gammal klocka liggandes hemma eller om ni hittar en snygg second hand, köp på dig ett till armband som gör så att klockan får nytt liv.

I got this watch from my mum a couple of weeks ago during christams (ok, I admit that I actually went through har jewellery box, found the watch and then made her give it to me) and this old bastard is a watch mum got for many, many years. I really like it and I relly liked to old brown bracelet but unfortunately it went broken so I decided to buy a new one. I choosed a dark blue braclet and to be honest – I like the watch so much more now. So, a small advice for you, if you have a nice, old watch laying around at home, or if you find a nice second hand – buy a new bracelet to it which allows the watch a new fresh start.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind