Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Caroline Sandström

WISHBONE

Gott nytt år på er! Jag hoppas verkligen att ni alla får ett fantastiskt 2013 fyllt med spännande saker!  Varje år brukar jag ge mig själv ett nyårslöfte men den här gången skippade jag faktiskt det eftersom jag istället önskade/lovade mig en sak i julas när jag fick det här guld nyckelbenet i julklapp och sedan dess har det suttit runt min och påminner mig om löftet.

Happy New Year everyone! I hope you all will get a great new year with exciting stuff to come. This year i didn’t made a promise like I always do because I already did that at Christmas when I got this golden wishbon in christmas present. And since then I wear it around my neck every single day to remind me of the promise

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
PT-Fia
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emelie Wikström
Home
Andrea Brodin
Man
Kevin Triguero
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Sandra Hjort
Home
Julia K
Creative
Linn Wiberg
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Beijer
Man
Viktor Frisk
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell